Cautare

5129 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 botosani" (3.77 secunde)
De ce nu au apelat la medicii romani, din Botosani sau de aiurea? ... Prima data cind au venit medicii americani la Botosani, un coleg de-al meu s-a dus si a scris un articol despre o zi din activitatea lor.
Un copil in varsta de sapte ani, din Botosani, a fost gasit fara suflare, in casa, de mama lui.
Pe primarul municipiului Botosani l-a binecuvintat Dumnezeu cu trei baieti la care tine ca la ochii din cap. ... Primarul a promis, pentru Botosani, mii de locuri de parcare care, fara indoiala, sint necesare.
Concepute ca motor de dezvoltare a societatii si economiei si aducere a acestora la un nivel cit mai apropiat de cel occidental, programele cu finantare europeana au devenit, cel putin la Botosani, un motor de producere a nervilor.
Este simplu asa, profitind de monopolul pe care il au, sefii distributiei de apa cer cit vor, ajungindu-se in situatia in care apa potabila din Botosani este printre cele mai scumpe din tara.
Casa Asigurarilor de Sanatate (CAS) din Botosani a fost condusa, inca de la infiintare, de un medic numit, in ciuda organizarii unui concurs, pe criterii pur politice. ... Pentru asistenta sanitara din Botosani se cheltuie sume uriase.
Primaria municipiului Botosani refuza sistematic sa organizeze licitatia pentru serviciile de publicitate in presa locala, din aceeasi teama, de a supara ziarele care nu vor cistiga.
FCSB a reusit primul transfer al iernii, al lui Malcom Edjouma, de la FC Botosani, in schimbul caruia a platit 330.000 de euro. Gigi Becali a povestit pe larg cum au decurs negocierile cu FC Botosani, care au o poveste cu totul si cu totul atipica.
"Cu Botosani am avut trei penalty-uri clare pe care nu ni le-a dat" Dan Petrescu a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei din deplasare cu Universitatea Craiova, programat sambata, in etapa a 24-a din Liga 1.
La Botosani, presedintia liberala pare ca si cistigata de actualul sef, Mihai Tabuleac venit cu inovatia menita sa-i asigure numarul necesar de voturi, prin care candideaza cu o echipa. ... Una peste alta, PNL a devenit si la Botosani un adevarat viespar in care taberele s-au separat si doresc puterea.
Dinamo a fost spulberata la Botosani, 0-4, in etapa cu numarul 24 din Liga 1, si isi continua coborarea spre Liga 2.
Nu mai tine nici legenda venita de la chinezi ca alunga spiritele rele, dupa atitea pocnituri, in urmatorii 1500 de ani nici un spirit, bun sau rau, nu mai indrazneste sa calce prin Botosani.
Criza de oameni a aliatilor este profunda iar numeroasele exemple nu fac decit sa o confirme, cea mai rasunatoare fiind criza cu numirea prefectului de Botosani, din primavara anului trecut.
Sistarea furnizarii apei este ultimul episod al luptei Putere - Opozitie la Botosani.
La finalul jocului, Valeriu Iftime, patronul de la FC Botosani, a recunoscut ca este "bulversat" si ca ar vrea sa renunte la fotbal.
Valeriu Iftime nu vrea sa renunte la club, dar spera ca FC Botosani sa se autofinanteze, ceea ce are sanse mari sa se intample avand in vedere ca a obisnuit sa vanda jucatori pe sume importante pentru Liga 1.
Rapid a castigat la pas primul meci oficial disputat pe noul stadion din Giulesti, 3-0 cu FC Botosani. Antonio Sefer (21 de ani) a fost desemnat omul meciului si nu si-a putut stapani lacrimile la flash-interviu.
La primul meci oficial pe noul stadion din Giulesti, Rapid a oferit un adevarat festival ofensiv si a invins liderul din play-out, FC Botosani, scor 3-0.
Caz tulburator la un liceu din Botosani. Un elev s-a ales cu arsuri grave si a fost transportat de urgenta la spital.
Un profesor de matematica din judetul Botosani este acuzat ca ar fi agresat sexual doua eleve minore in scoala unde preda.
google-analytics.com